За нас

Започваме с това, което е важно за Вас

Готови за живеене

Разбираме какъв е животът. И защото разбираме, 

ние сме там с обмислена идея, която ще ви помогне да се

справите с каквото и да правите.

Какво има значение за вас

 

Да приготвяте храна, която си струва да споделяте без много стрес

Да изглеждате и да се чувствате добре, като се справяте с гънките според вашите собствени условия

Да показвате стила си, дори и на вашия кухненски плот

Да прекарвате по-малко време в скучните неща, и повече време правейки това, което обичате с хората, които имат значение 

Каквото и да е важно за вас, ние го разбираме. Ето защо Russell Hobbs винаги е готов да Ви помогне да се справите с винаги е готов да ви помогне да продължите да вършите работата си. 

 


Ние правим това, което правим най-добре от 1952 г.

1952

Бил Ръсел и Питър Хобс започнаха да правят обмислени продукти, вдъхновени от реалния живот. Първият беше тяхната автоматична кафеварка. Грижейки се за приготвянето на кафето вместо вас (и поддържайки го топло), кафемашината CP1 улесни всеки да си набави ежедневният кофеин.

1955

Създадохме първият автоматичен чайник К1, което означаваше, че хората могат да продължат да живеят, вместо да гледат как чайникът ври.

1967

Нашите внимателно обмислени идеи се оказаха толкова популярни, че производството надхвърли 1 милион уреда.

1975

Произведохме знаковите 5 милиона продукта. Нашата емблематична британска изобретателност и стил очевидно се харесаха на хората.

1977

Готов за реалния живот, Russell Hobbs стана водещ производител на кани в световен мащаб и номер 1 в Обединеното кралство за кафемашини и тостери. Представихме и първата ни пластмасова кана, отключвайки цял нов свят от стилови възможности с нея.

1980

We went beyond automatic kettles and made the whole tea making process automatic with our Chelsea Tea Machine and its remarkable one-pot system.

Отидохме отвъд автоматичните чайници и направихме целия процес на приготвяне на чай автоматичен с нашата машина за чай Chelsea и нейната забележителна система с един съд.

1995

Създаден за модерен живот, тостерът Classic стана нашият най-продаван тостер.

1997

За да сме в крак с натоварения живот на хората, ние създадохме произведената във Великобритания електрическа кана Millennium.

2000

Нашата електрическа кана Montana (друго удоволствие за хората) стана най-продаваната кана в Обединеното кралство.

2004

С пръст върху пулса кои стилове имат значение, ние произведохме спечелилата награда гама Glass.

2005

50-годишнината на нашата K1 отбеляза половин век от първата ни автоматична кана, която помага на хората да продължат да живеят живота си.

2008

Нашата най-продавана кана Montana и тостер Classic минават границата от 4 милиона продажби. И двете бяха толкова готови за реалния живот през 2008 г., колкото бяха и когато за първи път ги пуснахме на пазара.

2009

Тъй като съвременният живот става все по-натоварен, ние създадохме първата си електрическа кана със сензорно управление, Glass Touch, за по-лесно кипене.

2010

За да направим гладенето по-бързо и лесно, пуснахме нашата ютия Easyfill с отличителна основа за обратно пълнене за вода.

2011

Знаехме, че стилът има значение, затова създадохме нашата първа пасваща си гама за закуска и за приготвяне на храна,  колекция Allure, както и гама за закуска със сензорно управление от стомана със стилни червени акценти.

2012

Нашите обмислени идеи за гладене ни превърнаха в номер 1 за ютии в Обединеното кралство. След това отнесохме нашите така обичани, иновативни ютии в Европа.

2013

Знаейки какво има значение сутрин, ние създадохме нашата колекция за закуска Easy с иновации, които бяха по-ориентирани към потребителите от всякога.

2015

За да покажем 60 години британска изобретателност и емблематичен стил, създадохме колекцията Legacy.

2020

Пуснахме юбилейната електрическа кана K65, отбелязвайки 65 години, откакто първата ни автоматична кана промени начина, по който светът преварява вода.

Създаване на обмислени идеи, които ви помагат да правите това, което има значение за вас. Защото разбираме живота.